Partnerské výhody

Počet výsledkov vyhľadávania: 244 Produktový partner

« Predchádzajúci12345...1213Ďalej »

ECOTEXT Fordítás, tolmácsolás
7673 Cserkút, József Attila u. 21.
Obchodná zľava: 30%

Angol fordítás, tolmácsolás

Ügyviteli Szoftver
4024 Debrecen, Csapó utca 28. 1. em.
Obchodná zľava: 30%

Dyntell.P@rtner ERP Vállalatirányítási rendszerünk képviseli a magyar "HIGH END" kategóriát. A rendszer adottságai lehetővé teszik, hogy képes legyen minden iparágban segíteni az ügyviteli, gyártási, projekt valamint pénzügyi-könyvviteli folyamatokat. Nincs két egyforma cég, nincs két egyforma megoldás, ezért is terveztük a rendszert úgy, hogy képes legyen igazodni az igényekhez, a beállítások módosításával vagy fejlesztéssel. A rendszer modulárisan felépített, az egyes modulok akár más rendszerekhez is köthetők, amennyiben az célravezetőbb. Dyntell.Webshop A webshopok forgalmának növekedése folyamatos, a kérdés csak az, hogy a gyártó és kereskedő cégek mikor és hogyan csatlakoznak az online értékesítéshez. Webshop megoldásunk az egyszerű "dobozos" megoldástól, a vállalatirányítási rendszerbe integrált összetett folyamatokat is kezeli. Dyntell.BI A Dyntell.BI megoldásunkat az ihlette, hogy ügyfeleink nagy része az ERP rendszer adta előnyök felfedezését követően olyan információhalmazra volt kíváncsi, mely speciális alkalmazást igényelt. Az elmúlt években a BIG DATA és a BI gondolata, valamint eszközrendszere a világ számos nagyvállalatának adott újabb versenyelőnyt olyanokkal szemben, akik nem elemzik megfelelően az adatokat. Mi egy megfelelő eszközt biztosítunk Önnek azért, hogy a ma teljesítménye, a holnap túlélését is támogassa.  Dyntell.Accounting Bár a könyvelés a Dyntell.P@rtner ERP rendszer motorja, mégis külön modul, alkalmazás és termék lett belőle. Ennek oka, hogy dupla biztonsági megoldásként a Dyntell.P@rtner ERP és az Accounting oda–vissza ellenőrzik egymást. Sőt, az előre beállított paraméterek és kontir szabályoknak köszönhetően az emberi hibalehetőséget is sikerült minimalizálni.

Szinergiaközpont
1223 Budapest, Kamaraerdei út 38.
Obchodná zľava: 26%

Cégünk a szervezettervezés és szervezetfejlesztés folyamatába illeszkedően az emberi-erőforrás-gazdálkodás főbb területein tud segíteni a gazdasági élet szereplőinek, kis-közép-és nagy vállalkozásoknak a toborzás-kiválasztás feladataitól a fejlesztés-oktatás-képzés és a teljesítmény-management feladatain át az outsourcing feladatok megvalósításáig. Önálló és önszerveződő csoportok számára is ajánljuk fejlesztési folyamatok managelését, speciális igényeket is tudunk fogadni, személyre szabott oktatási, képzési, fejlesztési programok tervezésével és megvalósításával. Mind a szervezetek, mind a csoportok fejlesztési folyamataiban nagy hangsúlyt helyezünk az együttműködés és a maximális teljesítmény szempontjából legfontosabb két kulcsterület – a pozitivitás és a szinergia – mérésére és növelésére. A cég és a csoportfejlődés életgörbéjének megállapítása szintén segíti az eredményesebb vállalati döntések és beavatkozások megtételében. A professzionális segítség jelentősen képes növelni cége hatékonyságát - számottevő költségtényezőket tudunk felszabadítani Önnek a költségnyelő intézkedések kiküszöbölésével, és hatékony, valóban értékteremtő megoldások kidolgozásával. A legdrágább dolog, ha munkatársai nem a cégnek és egyben nekik legmegfelelőbb helyen tevékenykednek – így sem az egyéni, sem a szervezet teljesítménye nem tud kellően kibontakozni, s ezzel gazdagítani mind az egyént, mind a céget – végül vagy a munkatárs keres megfelelőbb helyet magának másutt, vagy a cég kell megváljon tőle. Ez jelentős gazdasági hátrányt jelent Önnek, mert a fluktuáció a távozó emberekbe invesztált tőkét éppúgy elviszi, mint, az új emberek állandó betanítási kényszere a további ráfordításokat. De a váltás utáni kezdeti időszakban hetekig, vagy akár hónapokig rejtőzködő inkompetenciák is jelentős - felesleges – plusz költséget jelentenek. Speciális kiválasztási – pl. AC, Assessment Centre – és fejlesztési –Develop Centre - módszereink segítségével a hierarchia minden szintjére, minden kulcspozícióba megtaláljuk a legmegfelelőbb szakembert.

Távmunka Klub
6800 Hódmezővásárhely, Csík u. 8.
Obchodná zľava: 25%

Távmunka szervezés, On-line megoldások, E-business, Külföldi munkák, Partnerprogramok, Lapkiadás

Ingatlanvagyon Értékelő, és Építész
5600 Békéscsaba, Marik u. 6.
Obchodná zľava: 22%

Ingatlanvagyon értékelés, műszaki ellenőrzés, építészeti szakmai tanácsadás

Idegenvezetés Magyar és Német Nyelven
4400 Nyíregyháza, Törzs utca 74.
Obchodná zľava: 20%

Idegenvezetés bel-, és külföldön

Innotender
3434 Mályi, Madách Imre u. 9.
Obchodná zľava: 20%

Cégünk üzleti tanácsadással, pályázat írással, projektmenedzsmenttel foglalkozik

Iparművészeti Termékek
4069 Egyek, Fő út 40.
Obchodná zľava: 20%

Képző és iparművészeti tevékenység

Kollár Gábor szakfordító
1188 Budapest, Kölcsey u. 55/b.
Obchodná zľava: 20%

Szakfordítás, tolmácsolás magyar-német

Komplett világítástechnika
4063 Debrecen, Kastélykert u. 1/a
Obchodná zľava: 20%

Szabványokban, rendeletekben előírt kötelező felülvizsgálatok, Érintésvédelem szabványosságának felülvizsgálata. Erősáramú berendezések felülvizsgálata. Villámvédelem felülvizsgálata (norma-nem norma szerinti) Kéziszerszámok hordozható erősáramú berendezések szerelői ellenőrzése, Megvilágítás mérés, Komplex első felülvizsgálat, EON regisztrált szerelő, fogyasztásmérő hely ki-át alakítás stb, Hőmérsékletmérő eszközök,Időmérő, hosszúságmérők ellenőrzése. Mérőeszközök előkészítése hitelesítésre, kalibrálásra. Világítástechnika. Indukciós (munkahelyek, intézmények) LED (lakások munkahelyek, intézmények), Kompakt fénycsövek (hagyományos izzók kiváltása ) Halogén (hagyományos izzók kiváltása) Hagyományos világítástechnika. Programozás

Mezőgazdasági szakértő
7624 Pécs, Herman Ottó 4.3/1
Obchodná zľava: 20%

Igazságügyi mezőgazdasági szakértői tevékenység

Minőségügyi Tanácsadó Iroda
2092 Budakeszi, Szél u. 46.
Obchodná zľava: 20%

Minőségügyi tanácsadó iroda

Műanyag üzem
4030 Debrecen, Tarányi J. u. 14.
Obchodná zľava: 20%

Polietilén tömlők gyártása

Online adatvédelem
1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 112.
Obchodná zľava: 20%

Online adatvédelem felső fokon

Személy és vagyonvédelem
7451 Somogyaszaló, Kossuth Lajos u 4.
Obchodná zľava: 20%

Személy és vagyonvédelem

Vállalkozásfejlesztés, Innováció, Pályázatírás
5000 Szolnok, Csokonai u. 86. 1/3.
Obchodná zľava: 20%

Pályázz és nyerj! Vállalkozásfejlesztés (is) fejben dől el – csak akarjuk!

Energetikai Tanúsítvány és ÉpítészmérnökiTervezői Iroda
1173 Budapest, Borsó u. 61.
Obchodná zľava: 17%

Energetikai tanúsítványok magas színvonalú készítése 176/2008 (VI.30) kormányrendelet alapján. Lakóépületek teljes körű tervezése, felmérése, tervezési program elkészítése, vázlatterv, engedélyezési építészeti-műszaki dokumentációjának, terveink és műszaki leírásának készítése. Lakóházak engedélyezési eljárásainak az építéshatóságoknál, szakhatóságoknál való lebonyolítása közműszolgáltatókkal az egyeztetés átvállalása. Lakóépületek építésének, bontásának felelős műszaki vezetése.

« Predchádzajúci12345...1213Ďalej »