The name of the person who referred you:  Lintallerné Nagyváradi Katalin, Your ID: HU007053

  
 
 

Product Partner Search

Derék Optika

4031 Debrecen, Derék u. 113-al szemben

Product Partner ID: HU12703PP03
Commercial Price Discount: 30%

Mobile: +36 (30) 36303259079
Contact Person: Vígh Zoltán
Contract Date: 2014. december 17.
Website: www.korponaoptika.hu
E-mail: korponaoptika@gmail.com

This Product Partner has renewed his contract with Inlernet; therefore, you can shop safely with him.

Short Description

Szemüveg:
Egy jó szemüveg, mire viselője arcára kerül, több tucat munkafolyamaton megy át. Az eredmény akkor kiváló, ha a készítés, a kontroll és a kész szemüveg átadása egy helyen történik, ezért az általunk forgalmazott szemüveget saját műhelyünkben készítjük kézzel, valamint legmodernebb technológiájú berendezésekkel. Lencséket nagy nemzetközi (HOYA, ZEISS, ESSILOR), valamint hasonlóan megbízható hazai (Starlite, Kujbus) gyártóktól rendelünk. Márkafüggetlen forgalmazóként mindenki számára megtaláljuk ár/érték arányban a legmegfelelőbb megoldást. Többszáz darabos szemüvegkeret választékunk kiterjed a legegyszerűbb műanyag keretektől a márkás (Converse, No Fear, Police, HEAD, Guess, Avanglion, Retro, stb.) keretekig, melyek árait lehetőségekhez mérten folyamatosan a legalacsonyabb szinten tartjuk.
Napszemüveg:
Optikánkban csak minőségi napszemüvegeket forgalmazunk, melyek minden igényt kielégítenek. Legyen szó klasszikus vonalvezetésű, modern, sportos, színes, UV szűrős, vagy polárszűrős napszemüvegről. Készletünkön korlátozott számban olyan modellek is megtalálhatóak, amiből dioptriás napszemüveg is készíthető! Legnépszerűbb márkáink: Polaroid, Carrera, Oxydo, Converse, Police, Solano, Columbia, Reebok, Retro, Ozzie, Ab Original.
Kontaktlencse:
Kontaktlencse és ápolófolyadék választékunk a Cooper Vision, Ciba, Sauflon, Bausch & Lomb gyártók termékeire terjed ki.
Szemvizsgálat:
Optikánkban előjegyzett időpontban szemvizsgálat is történik, melyet computeres auto-refraktométer és próbalencsesor segítségével végzünk. A vizsgálat szemüveg rendelése esetén ingyenes.
Kulcsmásolás:
Hajdúböszörményi Optikánkban lehetőség van hagyományos és cilinderes kulcsok másolására 400 Ft/db ártól.

Offer

Az első Korpona Optika 2009-es megnyitása óta fiatal hajdúböszörményi vállalkozóként folyamatosan arra törekszünk, hogy minőségi termékek forgalmazásával, színvonalas szolgáltatások nyújtásával javítsuk, védjük és megőrizzük látását. Filozófiánk arra kötelez, hogy termékeink, szolgáltatásaink színvonala a lehető legmagasabb legyen, de áraink mindig kedvezőek maradjanak. Kellemes környezetben, figyelmes, felkészült személyzet segítségével választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb keretet, lencsét. A szakmai stáb hozzáértése, precizitása, kiváló esztétikai, szín és formaérzéke garantálja azt, hogy Ön az arcformájához, egyéni stílusához leginkább illő szemüveget kapja.
Ennek szellemében végezzük munkánkat és bízunk benne, hogy Ön is elégedett lesz kínálatunkkal!
A Korpona Optika csapata arra törekszik, hogy minden betérő ügyfelünk a legszínvonalasabb kiszolgálást, személyre szabott terméket és szolgáltatást kapjon a lehető legalacsonyabb áron. Reméljük ellátogat valamelyik üzletünkbe, hogy erről személyesen meggyőződjön!

Payment Options

  • Cash
  • Bank Card
  • Inlernet - Online Voucher