Numele referalului D-voastră:  Lintallerné Nagyváradi Katalin, Id: HU007053

  
 
 

Căutare parteneri de produse

Astra Conto

2315 Szigethalom, Thököly u. 22/A

Număr identificare Partener de Produse: HU9767PP02
Reduceri comerciale: 15%

Telefon: + 36-1-7888379
Fax: + 36-1-7888379
Mobil: + 36-30-6772019
Contact: Koncz Attila
Data contractului: 2009. augusztus 03.
Website: www.astraconto.hu
E-mail: info@astraconto.hu

Atenţie, acest Partener de Produse încă nu a reînnoit contractul cu Inlernet! Înainte de a face cumpărături cereţi informaţii de la Partenerul de Produse!

Descriere scurtă

Könyvelés, bérszámfejtés, Apeh elvárások szerint - Accounting and payroll according to expacting of Tax Authority

Ofertă

Könyvelési feladatok ellátása Angol nyelvű ügyfelek részére is!

A vállalkozások többsége napjainkra eljutott abba a stáduimba, hogy az egyszerű könyvelés helyett egy széleskörű, mindenre kiterjedő adó és üzletviteli tanácsadást szeretne kapni a napi könyvelési munka mellett. Természetes igény ez hiszen a gazdasági fejlődés napjainkban megköveteli ezt a típusú gondolkodást és szemléletet.

Az AstraConto alapítója 12 éves adóhatósági gyakorlattal rendelkezik így az ott megszerzett tapasztalatával is segíti a vállalkozások életét a könyvelésben és az adótanácsadásban.

Az Astra Conto ezt a komplex szolgáltatási igényt szem előtt tartva alakult, hogy segítséget nyújtson a vállalkozások számára a számviteli és adózási jogszabályok között eligazodni szem előtt tartva az adóhatóság ellenőrzési gyakorlatát. Szeretnénk ügyfeleinknek megmutatni azt az utat, amely a jogszabályok betartásán alapul de ugyanakkor segít kihasználni a törvények nyújtotta lehetőségeket.

Ezt a szemléletünket az ügyfeleink számára pontos-precíz könyveléssel a számviteli és az adótörvények rugalmas alkalmazásával tudjuk elérni. A vállalkozások életében rendkívül fontos esemény az adóellenőrzés eljövetele. Annak érdekében, hogy az ellenőrzés során ne érje meglepetés ügyfeleinket az ügyvezetéssel való folyamatos kapcsolattartás mellett - a napi munka során - az adóhatóság elvárásai alapján alakítjuk ki a számviteli-adózási és az ahhoz kapcsolódó dokumentációs rendszert. Az így vezetett vállalkozások adó-ellenőrzéseinek kimenetele nagy mértékben tervezhető válik és ezáltal kisebb kockázatot rejt magában.

Ügyfeleink számunkra a legfontosabbak ezért mi odafigyelünk rájuk! Minden vállalkozás számára fontos, hogy a saját pénzügyeiről naprakész információkkal rendelkezzen. Az Astra Conto-nál a könyvelési információ nem esik áldozatául annak, hogy a könyvelés ténylegesen távolabb került az ügyvezetéstől.

Várjuk megtisztelő megkeresésüket!

Speciális Inlernetes adózás szakértője.

Opţiuni de plată

  • Numerar
  • Inlernet - Vouchere on-line