Nom de votre recommandant:  Lintallerné Nagyváradi Katalin, Votre identifiant: HU007053

  
 
 

Partenaire Recherche

Ügyviteli Szoftver

4024 Debrecen, Csapó utca 28. 1. em.

Identifiant de Partenaire: HU12678PP01
Remise commerciale: 30%

Fax: + 3652998021
Portable: + 36702452349
Kapcsolattartó: Salga Péter
Date du contrat: 2014. octobre 15.
Site internet: http://www.dyntell.com/
E-mail: peter.salga@dyntell.com

Ce Partenaire a renouvelé son contrat avec Inlernet, vous pouvez donc acheter chez lui en toute sécurité.

Briève description

Dyntell.P@rtner ERP
Vállalatirányítási rendszerünk képviseli a magyar "HIGH END" kategóriát. A rendszer adottságai lehetővé teszik, hogy képes legyen minden iparágban segíteni az ügyviteli, gyártási, projekt valamint pénzügyi-könyvviteli folyamatokat. Nincs két egyforma cég, nincs két egyforma megoldás, ezért is terveztük a rendszert úgy, hogy képes legyen igazodni az igényekhez, a beállítások módosításával vagy fejlesztéssel. A rendszer modulárisan felépített, az egyes modulok akár más rendszerekhez is köthetők, amennyiben az célravezetőbb.

Dyntell.Webshop
A webshopok forgalmának növekedése folyamatos, a kérdés csak az, hogy a gyártó és kereskedő cégek mikor és hogyan csatlakoznak az online értékesítéshez. Webshop megoldásunk az egyszerű "dobozos" megoldástól, a vállalatirányítási rendszerbe integrált összetett folyamatokat is kezeli.

Dyntell.BI
A Dyntell.BI megoldásunkat az ihlette, hogy ügyfeleink nagy része az ERP rendszer adta előnyök felfedezését követően olyan információhalmazra volt kíváncsi, mely speciális alkalmazást igényelt. Az elmúlt években a BIG DATA és a BI gondolata, valamint eszközrendszere a világ számos nagyvállalatának adott újabb versenyelőnyt olyanokkal szemben, akik nem elemzik megfelelően az adatokat. Mi egy megfelelő eszközt biztosítunk Önnek azért, hogy a ma teljesítménye, a holnap túlélését is támogassa. 


Dyntell.Accounting

Bár a könyvelés a Dyntell.P@rtner ERP rendszer motorja, mégis külön modul, alkalmazás és termék lett belőle. Ennek oka, hogy dupla biztonsági megoldásként a Dyntell.P@rtner ERP és az Accounting oda–vissza ellenőrzik egymást. Sőt, az előre beállított paraméterek és kontir szabályoknak köszönhetően az emberi hibalehetőséget is sikerült minimalizálni.

Offre

A Pannon Szoftver Kft. egyedi szoftver megoldások fejlesztésével, tanácsadással foglalkozó cég. Alaptevékenységünk üzleti informatikai rendszerek tervezése, fejlesztése, értékesítése, bevezetése és üzemeltetése.

Modalités de paiement

  • Espèces
  • Inlernet - bon en ligne