Nom de votre recommandant:  Lintallerné Nagyváradi Katalin, Votre identifiant: HU007053

  
 
 

Partenaire Recherche

Rova Biztosítási Alkusz Iroda - Kötelező biztosítások

1134 Budapest, Róbert Károly krt, 64-66.

Identifiant de Partenaire: HU11864PP01
Remise commerciale: 40%

Téléphone: + 3613457930
Fax: + 3613457938
Portable: + 36309344872
Kapcsolattartó: Rohrböck Iván
Date du contrat: 2013. décembre 16.
Site internet: www.rova.hu
E-mail: rova@rova.hu

Ce Partenaire a renouvelé son contrat avec Inlernet, vous pouvez donc acheter chez lui en toute sécurité.

Briève description

Online kötelező biztosítás. Kötelező gépjármű felelősség biztosítás váltás!

Offre

KGFB biztosító váltás

A biztosítók minden év október végén hozzák nyilvánosságra, a következő év január elsejétől érvényes díjaikat. A biztosító váltásra most még csak január 1-én van lehetőség. Ehhez a jelenlegi szerződést legkésőbb november 30-ig írásban kell felmondani. Az új szerződést december 31-ig kell megkötni. A november 1-jétől december 31-ig tartó időszakban van csak lehetőség a biztosító váltással kapcsolatos teendők elvégzésére, ezért ezt az időszakot átkötési időszaknak is nevezik. Vigyázat! A felmondásnak november 30-ig kell beérkeznie a biztosítóhoz! Az új szerződést meg lehet kötni egészen december 31-ig.
KGFB kedvezményt minden esetben a biztosítás éves díja alapján kapott jutalékból adjuk, a fenti mértékkel, oly módon, hogy az ügyfél kifizeti a biztosító felé a teljes biztosítási díjat, és a cég a kapott jutalékokból fizeti vissza a meghatározott mértékű kedvezményeket.

Ha megbízza alkuszcégünket, minden terhet leveszünk a válláról! Felmondjuk a régi szerződését és megkötjük az újat. Természetesen betartunk minden határidőt!
Az ügyfél megbízásából, az ügyfél érdekében feltérképezzük az életviteléhez kapcsolódó pénzügyi helyzeteket, és a biztosítás, és egyéb banki termékek segítségével megoldási javaslatot teszünk az ügyfél elé, amelyből a szakértő támogatásunk mellett kiválasztja a neki legjobban megfelelő megoldásokat. Ezt a szolgáltatást ingyenesen végezzük minden ügyfelünknek. A céget magánszemélyek alapították 1992. márciusában.
A Társaság rendelkezik a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (jogelődje: Állami Biztosítás Felügyelet) által kibocsátott működési engedéllyel (Eng.sz.: 67/1992.).
Ügyfélszolgálat, hétköznap: 08:00- 16:00

Modalités de paiement

  • Espèces